//Свинина по-гуцульськи

Свинина по-гуцульськи

Продукти
Свинина (вирізка) – 500 г (можна і більше)
Картопля – 1 кг (менше не варто брати, потім пошкодуєте)
Сіль
Перець чорний мелений
Яйця – 2 шт.
Жир – 5 ст. ложок (гуцули використовують смалець, але можна взяти більш звичний для вас жир; я взяла рослинне масло)
Лук – 2 шт
Томатна паста – 2 ст. ложки
Бульйон м’ясний – 0,5 л
Зелень петрушки і кропу – 3 ст. ложки рубаної

Крок 1
Картоплю очистити і натерти на крупній тертці. Посолити і додати яйця. Добре вимішати. Сформувати оладки і обсмажити їх на 2 ст. ложках жиру. Викласти на тарілку.
Крок 2
М’ясо порізати на шматочки товщиною 1 см, відбити, посолити і поперчити.
Крок 3
Обсмажити відбивні на 2 ст. ложках жиру з обох боків до легкої рум’яності. Викласти на тарілку.
Крок 4
Подрібнити дві головки цибулі і спасерувати на жирі, що залишився. Додати томатну пасту і добре розмішати.
Крок 5
На дно посуду скласти картопляні оладки. На них м’ясо і зверху – цибулю. Залити все бульйоном і посипати зверху зеленню. Горщик накрити кришкою і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин.
Свинина

2018-07-25T07:56:43+00:00 Свинина|
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
empty

У вашому кошику порожньо!

Повернутись до покупок
Корзина
0