//Свинина а-ля бефстроганов у вершковому соусі

Свинина а-ля бефстроганов у вершковому соусі

Продукти (на 4 порції)
Свиняча вирізка – 500 г
Цибуля – 1 шт.
Борошно – 1 ст. ложка
Вершкове масло – 60 г
Молоко – 150 мл
Сметана – 100 г
Сіль, перець за смаком
Крок 1
М’ясо вимити під холодною водою і порізати поперек волокон на невеликі пласти. Злегка відбити і нарізати на скибочки вшир до 1 см і довжиною до 5 см.
Крок 2
На розігрітій сковороді розтопити половину порції вершкового масла. Потім обсмажити в ній скибочки м’яса.
Крок 3
Цибулю нарізати на дуже дрібні кубики. В окремій невеликій сковороді або сотейнику розтопити другу половину масла, потім обсмажити на ньому цибулю. До цибулі додати борошно і підсмажити до легкого золотистого кольору, при цьому не переставати постійно помішувати цибулю з борошном. Влити в сковороду молоко і помішувати, поки маса не дійде до однорідності.
Крок 4
У готовий соус перекласти обсмажену свинину, додати сметану і готувати разом 5 хвилин, потім вимкнути вогонь і залишити бефстроганов зі свинини настоятися близько 10 хвилин.
Подати бефстроганов зі свинини гарячим з гарніром із картопляного пюре або каші.

2020-01-27T12:47:29+00:00 Свинина|
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
empty

У вашому кошику порожньо!

Повернутись до покупок
Корзина
0