//Швидкий шашлик на сковороді

Швидкий шашлик на сковороді

Продукти (на 4 порції)
Свинина (шийка, окіст) – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 2-3 шт
Оцет яблучний – 0,25 склянки
Сіль – 1 ч. ложка
Мелений чорний перець – 0,25-0,5 ч.ложки

Крок 1
М’ясо помити і обсушити. Нарізати порційними шматочками. Підготовлене м’ясо поперчити. Не солити.
Крок 2
Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. На гарячому маслі швидко зарум’янити м’ясо, помішуючи, з усіх боків.
Крок 3
Оцет розвести водою до повної склянки. Залити м’ясо і тушкувати до повного випаровування рідини на середньому вогні, періодично помішуючи (близько 20 хвилин).
Крок 4
Очистити і помити цибулю. Нарізати півкільцями. Додати в сковороду цибулю.
Крок 5
Посолити за смаком і смажити шашлик на сковороді, помішуючи не більше хвилини.

2020-01-27T12:47:29+00:00 Свинина|
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
empty

У вашому кошику порожньо!

Повернутись до покупок
Корзина
0