//Рулет зі свинини

Рулет зі свинини

Продукти (на 6 порцій)
Свинина (м’якоть з лопатки або інша жирна частина) – близько 1,5 кг
Часник – 1 головка
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Сіль, перець за смаком
Крок 1
М’ясо маринуємо з вечора. Шпигуємо його часником, солимо, перчимо і залишаємо у посуді з крупно порізаною цибулею. Згортаємо щільно м’ясо в рулет і перев’язуємо мотузкою.
Крок 2
М’ясо кладемо в пакет для запікання, зав’язуємо краї і не забуваємо проткнути в декількох місцях, щоб він не лопнув у духовці. Краще за все для цього підійде зубочистка.
Крок 3
У холодну духовку ставимо наш пакет. Температура – 180 градусів. Час – 2 години. Я через 1 годину 45 хвилин дістав рукав, розрізав і підгорнув під шматок, щоб утворилася скоринка.

2020-01-27T12:47:29+00:00 Свинина|
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!
empty

У вашому кошику порожньо!

Повернутись до покупок
Корзина
0