//Биточки зі свинини

Биточки зі свинини

Продукти (на 8 порцій)
Свинина – 1 кг
Борошно – 1 склянка
Перець, сіль – за смаком
Яйця – 4 шт.
Сметана – 1-2 ч.л.
Крок 1
М’ясо помити і просушити паперовим рушником. Свинину нарізати поперек волокон тонкими скибочками. Товщина скибочки близько 1 см.
Крок 2
Взяти гострий ніж і вздовж шматочка зробити насічки, а потім поперек. Виходить сіточка. М’ясо посолити і поперчити.
Крок 3
Яйця розбити в миску, посолити. Додати ложечку сметани або молока. Все добре збити.
Крок 4
Борошно просіяти. Обваляти в борошні биточки. У яєчну масу вмочити м’ясо.
Крок 5
Нагріти сковороду, налити 30 г рослинного масла. Масло розігріти, обсмажити биточки зі свинини до появи золотистої скоринки на невеликому вогні. В середньому 3-4 хвилини з одного боку, а потім перевернути і обсмажити свинячі битки з іншого боку.

2020-01-27T12:47:28+00:00 Свинина|
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
empty

У вашому кошику порожньо!

Повернутись до покупок
Корзина
0